Eerste probleem gratis voor u opgelost!

 

Direct Computerhulp nodig?
Bel 0900 555 55 33 (90cpm)

Nieuwe klanten kunnen gratis bij ons terecht met een computerprobleem

Wij willen u graag kennis laten maken met ons bedrijf en onze werkwijze aan de hand van deze actie. Onze ICT Experts lossen via computerhulp op afstand problemen op vanuit ons kantoor, hierdoor hoeft u de deur niet uit en kunnen wij u direct helpen bij problemen.

Hoe werkt deze actie?

U belt het gratis nummer en u geeft aan wat uw probleem is, hierna kunnen onze medewerkers bepalen of het nodig is om een beveiligde verbinding te starten of dat het  probleem telefonisch afgehandeld kan worden.
Via Teamviewer kunnen wij met u meekijken en uw probleem verhelpen! Wij hanteren een maximum tijd van 15 minuten gratis hulp, dit is geheel vrijblijvend. Onze medewerker zal u na 15 minuten vragen of u nog verdere hulp wilt of dat u wilt stoppen, de keuze is geheel aan u!

  
 

Over PC Hulplijn

PC Hulplijn is in 2003 opgericht door Dhr. Zoutman. Gestart als eenmanszaak is het bedrijf inmiddels gegroeid naar een enthousiast team van ICT Specialisten.
Al 15 jaar lang helpt PC Hulplijn bij computerproblemen, gedreven werknemers met kennis van elk probleem staan de hele dag voor u klaar en gaan geen probleem uit de weg!

Wij zijn gevestigd aan de Neherkade in Den Haag dichtbij het centrum in de TrekVliettower.
Met een trouwe klantenkring door heel Nederland, maar ook klanten vanuit het buitenland, helpen wij  met behulp van het hulp op afstand programma Teamviewer ze dagelijks uit de brand.  Bekijk ook onze klant ervaringen op trustpilot om te zien wat klanten van ons vinden.

Onze Partners:

Ons Kantoor:

PC Hulplijn Nieuwsbrief

PC Hulplijn houdt u graag en gratis op de hoogte van nieuwtjes, problemen, cybergevaren en oplossingen van het moment.

Schrijf me in

Go to top