Computerhulp in het buitenland

 

Ik woon / werk in het buitenland.

Indien u regelmatig of zelfs permanent in het buitenland leeft of werkt, dan kan het een verademing zijn om een Nederlandstalige computer helpdesk te spreken. PC Hulplijn heeft klanten die wonen en/of werken in o.a. Belgie, Duitsland, Verenigde Staten, Australie, Rusland, Spanje. Middels hulp op afstand kunt u via uw computer het probleem laten zien en lossen wij het op. Snel, efficient en voordelig!

computerhulp op afstand is wereldwijd mogelijk

Windows Helpdesk

Wij verhelpen dagelijks tientallen problemen op Windows desktops, laptops en mobiele devices. Onze ICT specialisten werken vanuit ons kantoor in Den Haag om u direct hulp te kunnen bieden. Hulp op afstand, alsof we bij u thuis of op kantoor zijn. Laat op uw scherm zien wat het probleem is en wij lossen dit op afstand op.

Computerhulp op afstand

De werkwijze is exact hetzelfde; Er is telefonisch contact tussen u en een ICT specialist, afhankelijk van het probleem zal er verbinding worden gemaakt met de computer via internet om zo mee te kijken en efficiënt het probleem op te lossen.
Kijk bij Onze Werkwijze wat we allemaal voor u kunnen betekenen. En als het bellen naar Nederland voor u een te duur verhaal is, kunnen we u ook via Skype te woord staan.
 

Betalingsmogelijkheden van onze diensten

Vanuit het buitenland kunt u als volgt gebruik maken van onze diensten:

  • Wordt abonnee en profiteer van service en onderhoud voor een vast en laag tarief.
  • Koop een strippenkaart en betaal per minuut.
  • Koop ondersteuning per probleem in onze webshop.
  • Of bel ons informatienummer +31 (0)70 336 79 00 wanneer hulp bij uw keuze nodig hebt. Wij staan u graag te woord!

 
In onze webshop kunt u veilig betalen met: Ideal, Bancontact, Mister Cash, Visa, Mastercard, Maestro.

PC Hulplijn

Go to top