Rabobank Phishing: U heeft nog geen RaboScanner

nepmail Rabobank Rabo-scanner aanvragen

Rabobank klanten opgelet! Er zijn op dit moment 2 phishing mails in omloop waarbij wordt getracht u te laten bewegen om op de linkjes in de mail te klikken. Na de gepubliceerde mail over het vervangen van de Random Reader, betreft de inhoud van deze mail het aanvragen van de nieuwe Rabo Scanner. Klik nooit op de linkjes in dit soort phishing mails en verwijder de mail direct!

Zie de mail hieronder. De afzender is: Ra|b|ob|a|nk <postvak@xs4all.fix.net>

U heeft nog geen Rabo Scanner

Rabobank Rabo scanner

Geachte heer/mevrouw,

De Rabo-Scanner is al sinds begin dit jaar in beweging. Toch is het ons opgevallen dat er moeilijkheden zijn rondom de Rabo-Scanner.
Vele klanten hebben de Rabo-Scanner niet ontvangen of weten niet hoe ze de Rabo-Scanner moeten aanvragen.
Het is ons ook opgevallen dat u nog geen Rabo-Scanner heeft aangevraagd of ontvangen hebt.
Wij gaan dit voor u recht trekken! 

Omdat de aanvraag en/of het ontvangen van de Rabo-Scanner niet volledig is gelukt bieden wij de Rabo-Scanner (t.w.v. 23,50 euro) gratis aan u aan. De Rabo-Scanner kunt u in deze mail gratis aanvragen. Heeft u meerdere Rabo-Scanners nodig omdat u meerdere betaalpassen/creditcards heeft?

Dat kan! U kunt de Rabo-Scanner bestellen voor elke betaalpas/creditcard die u bezit. U mag per betaalpas/creditcard één Rabo-Scanner aanvragen.

Klik hier om uw Rabo-Scanner gratis aan te vragen!

De Rabo-Scanner is anno nu de meest veiligst bankier apparaat in nederland. Ook is de Rabo-Scanner nog makkelijker te gebruiken dan de oude Random Reader.Volgens de Europese Unie Wet zijn alle banken verplicht hun beveiliging te optimaliseren. Vandaar dat wij alle Random Reader van onze klanten laten vervallen. De Random Reader zal na 5 juni niet meer functioneren. Daarom is het noodzakelijk dat u de Rabo-Scanner op tijd heeft anders kan u helaas niet bankieren.

Om een beter beeld te krijgen over de Rabo-Scanner hebben wij hieronder een filmpje van 1.36 minuten geplaatst.

  filmpje over raboscanner

Zie ook andere filmpjes over de Rabo-Scanner:

  • Introductie Rabo-Scanner.
  • Inloggen Internetbankieren met Rabo-Scanner.
  • Verzenden opdrachten met Rabo-Scanner.

Met vriendelijke groet,
Rabobank|

PC Hulplijn

Go to top