Foutmelding: Outlook werkt niet meer

Outlook problemen lossen we snel en efficient op

Het populaire mail programma Microsoft Outlook kan soms vastlopen met onduidelijke foutmeldingen. Een veel voorkomende foutmelding is de tekst "Outlook werkt niet meer". Deze melding kan tijdens het starten of tijdens het gebruik van het mail programma spontaan opkomen.
Om de foutmelding te kunnen herstellen is de oorzaak van het ontstane probleem nodig en zal er dieper in het systeem moeten worden gekeken. Soms is er een bekende oorzaak, bijvoorbeeld een update die automatisch is geinstalleerd via Windows Update. Een invoegtoepassing afkomstig van een ander stukje software kan een probleemveroorzaker zijn, maar ook kan het PST of OST bestand, waar alle mailtjes in zijn opgeslagen, 'corrupt' zijn geraakt.

Foutmelding: Microsoft Outlook werkt niet meer

Bel en u wordt direct geholpen door één van onze Experts.

 

 

Outlook vastlopers oplossen

Om wat meer informatie te kunnen zien waarom outlook is vastgelopen, is het verstandig om in de logboeken te zoeken naar outlook meldingen. Soms wordt daar duidelijk vermeld wat de oorzaak is van de foutmelding en is de oplossing eenvoudig, maar meestal is het een handvat om verder te kunnen zoeken.  

foutmelding van niet werkende outlook in de logboek van windows

Bovenstaande foutmelding van outlook is veroorzaakt door 2 windows updates waarop outlook vastliep. Dit gebeurde zodra er op een internetlink werd geklikt in de mail waarna Outlook vast liep met de foutmelding: "Outlook werkt niet meer" 

PC Hulplijn lost Outlook problemen op

Onze ICT specialisten zijn bedreven in het lezen van foutmeldingen en het zoeken naar de oorzaak van het probleem. Door alleen de oorzaak van het probleem weg te nemen kunt u gewoon verder waar u mee bezig was. Zonder zichtbare wijzigingen of herinstallatie(s). Niets is prettiger dan blijven werken in uw vertrouwde omgeving.

 

PC Hulplijn

Go to top