Nieuw! De Cyberwacht

 

Direct Computerhulp nodig?
Bel 0900 555 55 33 (90cpm)

Bel de Cyberwacht wanneer je bent gehacked

Het Nederlands Cyber Collectief heeft een spoeddienst geïntroduceerd voor gehackte bedrijven; De Cyberwacht. Deze spoeddienst bestaat uit een gratis noodnummer én een team specialisten die direct op afstand hulp bieden of ter plaatse komt als dat nodig is. De Cyberwacht beperkt de schade, onderzoekt oorzaken en verwijdert, als het mogelijk is, malafide software. Zonder verzekering of abonnement, alle mkb’ers krijgen steun. Bel de Cyberwacht wanneer u gehackt bent én breng ook uw klanten op de hoogte van de spoeddienst. Het spoednummer voor cyberproblemen is 070 513 55 55

Beveilig jezelf tegen een hack

Een ondernemer heeft vaak belangrijke, waardevolle en gevoelige data opgeslagen in zijn netwerk en is daarom zeer interessant voor een cybercrimineel. Dagelijks worden er via internet pogingen gedaan om in te breken op websites, intranet en databases van bedrijven. Dit doen ze altijd geautomatiseerd en op slinkse wijze via bijvoorbeeld openstaande poorten of een niet van echt te onderscheiden nep e-mail. Wanneer dit is gelukt, zijn ze vaak ongemerkt in het netwerk en kunnen ze ongestoord informatie verzamelen en doorsluizen of juist bestanden en informatie verminken. Wanneer een MKBér doorheeft dat hij is gehackt dan telt -net als bij een brand- elke seconde mee.

Help ik ben gehackt! Bel direct de Cyberwacht

Wat is het Nederlands Cyber Collectief?

Het Nederlands Cyber Collectief is een samenwerkingsverband van betrokken bedrijven met als doel Nederland veiliger te maken en de cybercriminelen een halt toe te roepen. De schade door cybercriminaliteit is al jaarlijks ruim 8 miljard euro in Nederland.

Elke MKB is interessant voor een hacker. Is het niet de beschikbare informatie dan is het wel het bedrag aan losgeld wat ze vragen om weer toegang te krijgen tot de bestanden.
Ook het wijzigen van een bankrekeningnummer in een mail naar klanten of op de website kan al grote financiële gevolgen hebben.

Mijn bedrijf is gehackt

Bel dan direct het spoednummer van de Cyberwacht 070 513 55 55 voor advies en direct hulp. Afhankelijk van de situatie krijgt u een Expert op afstand of met spoed ter plaatse.
De kosten van de spoedhulp bedraagt vanaf € 15 per kwartier.

Als Partner van het Nederlands Cyber Collectief verzorgen PC Hulplijn samen met ESET de Experts voor deze spoedlijn.

Beveilig jezelf tegen cybercriminaliteit en voorkom schade

 

 

Direct Computerhulp nodig?
Bel 0900 555 55 33 (90cpm)

Bel naar 0900 555 55 33 (90cpm) en u wordt direct geholpen door één van onze getrainde computer-specialisten.
Liever een vast tarief? Voor 29 euro lossen wij uw probleem op. Kies voor onze vaste prijs oplossing van 29 euro!

Met 100% Niet goed Geld terug Garantie!

PC Hulplijn Nieuwsbrief

PC Hulplijn houdt u graag en gratis op de hoogte van nieuwtjes, problemen, cybergevaren en oplossingen van het moment.

Schrijf me in

Go to top