Direct computerhulp in Nijmegen

 

Direct Computerhulp nodig?
Bel 0900 555 55 33 (90cpm)

Computerhulp op afstand in Nijmegen

Of u nu particulier bent of ondernemer, het maakt niet uit. Voor alle gevallen geldt dat de wereld online steeds belangrijker is geworden en vaak zelfs cruciaal. U moet er niet aan denken dat er iets misgaat. Hoe gaat u reageren als u te maken krijgt met een systeem dat blijft hangen, gegevens die spoorloos verdwenen zijn of e-mails die u niet kunt versturen of ontvangen, wat u ook probeert? Dan heeft u behoefte aan hulp die vlug ter plaatse kan zijn en snel een oplossing vindt. Het liefst in uw eigen plaats Nijmegen. Computerhulp in Nijmegen, dat wilt u achter de hand hebben. Wij willen u dat bieden.

Mac en Windows helpdesk team

Computerhulp, virtueel lokaal

PC Hulplijn zit niet bij u om de hoek, en dat is ook echt niet nodig. Onze werkwijze is anders, maar levert u minstens dezelfde service en effectiviteit, tegen lagere kosten. Wij staan dan niet fysiek achter u, maar wel virtueel en dat werkt minstens zo goed. Als u via ons een abonnement afneemt, of gewoon inbelt als u een probleem heeft, krijgt u een ICT-specialist die geheel gefocust is op u en de problemen die hij moet oplossen. Hij weet wat hij moet doen en hoe hij met u moet communiceren.

Hoe werkt PC Hulplijn voor u?

Zonder wachttijden en zonder voorrijkosten neemt onze specialist met zijn programma TeamViewer uw systeem over en gaat vervolgens werken aan uw probleem. De meeste problemen zijn binnen 20 minuten op te lossen. Mocht dit niet lukken, dan werken we in veel gevallen volgens 'No cure no Pay'.
U kunt live de vorderingen van onze specialist zien en horen welke adviezen hij voor u heeft. Alsof hij gewoon naast u staat.

Welke problemen kan PC Hulplijn voor u oplossen?

Welke niet? Verkeerd geïnstalleerde software, foutieve systeeminstellingen, besmettingen met computervirussen, ze zijn allemaal vanaf afstand te verhelpen. En alles gaat via een beveiligde verbinding.

U zocht computerhulp in Nijmegen? PC Hulplijn wil u dat bieden, met de extra voordelen van onze manier van werken.

PC Hulplijn

Go to top