problemen met verzenden belastingaangifte

certificaat problemen tijdens verzenden belasting aangifte inkomstenbelasting 2011Ook dit jaar worden we regelmatig gebeld door mensen die hun belastingaangifte niet kunnen verzenden via de computer. Voor het uiteindelijk 'ondertekenen en verzenden' van de inkomstenbelasting 2016 is een goed functionerende browser nodig.

Ongeldige Certificaat foutmeldingen zijn de meest voorkomende problemen. Dit komt omdat er gebruik gemaakt wordt van een beveiligde (https) verbinding met de belastingdienst / DigId website.

Als u uw belastingaangifte voor inkomstenbelasting 2016 wilt "ondertekenen en verzenden" dan kan het voorkomen dat het verzenden mislukt via uw browser. Een certificaat foutmelding is de meest voorkomende fout bij Google Chrome gebruikers. Bij Internet Explorer ziet u de pagina naar een https verbinding gaan, echter verschijnt de pagina niet.

Meestal is het simpelweg installeren van Mozilla Firefox de oplossing voor de meeste mensen. Dit programma omzeilt het certificaat probleem en staat alsnog de beveiligde pagina toe. Echter een ander probleem op de computer kan ook een oorzaak zijn. Zelfs het installeren van de laatste windows updates kan een oplossing zijn.

Hulp nodig met uw belastingaangifte? PC Hulplijn helpt!

Mocht het niet lukken om de aangifte te versturen dan kijken we graag mee via hulp op afstand om het probleem in te zien en te verhelpen. Bel dan naar 0900 555 55 33 (90cpm).

PC Hulplijn

Go to top