Website maken, omzetten of verhuizen

 

 

Direct een Expert nodig?
Bel 070 792 00 60

Website overzetten of advies

Een goede en vindbare website dient aan allerlei voorwaarden te voldoen. Je wilt graag gevonden worden met je blog of commerciele informatie . Daarnaast dient een website toegankelijk en goed leesbaar te zijn voor diverse apparaten. En door de grote concurrentie tegenwoordig is het belangrijk dat je snel en eenvoudig een nieuw artikel kan plaatsen, liefst zonder de technische kennis.


Website Helpdesk

Voor al je Website vragen kan je bij ons terecht. Door onze unieke werkwijze op afstand kunnen we je direct te woord staan voor een advies en meekijken om een probleem op te lossen. 
Ons tarief voor dit soort werkzaamheden is € 18,75 per kwartier.

Liever een vaste prijs oplossing? neem dan contact op met ons op en we staan je graag te woord.

Direct een Expert nodig?
Bel 070 792 00 60


Website en Hosting aanbieders

Er zijn talloze hosting bedrijven die een oplossing bieden om je eigen domeinnaam te registreren en je de mogelijkheid geven om standaard website te maken met een keuze aan designs. Het enige wat er gedaan moet worden is het vullen van de site met je teksten. Dit soort oplossingen zijn zeer aantrekkelijk geprijsd.
Maar welke oplossing is voor jou de beste keuze? Wat zijn de wensen/eisen die je hebt waaraan je website moet voldoen? Op welke manieren wil je dat je bezoekers met jou communiceert? Hoe stel ik dat allemaal in en weet ik zeker dat het allemaal werkt? En hoe kan ik mijn huidige website eenvoudig en compleet overzetten naar mijn nieuwe website?

 

Wordpress Website problemen of instellingen snel opgelost via hulp op afstand.

Website maken en verhuizen

Onze specialisten adviseren je graag in je keuze mogelijkheden en nemen ook graag het werk over om de site en alle noodzakelijk instellingen te configureren.

Wordpress Website

Het populairste systeem op dit moment is Wordpress. Dit systeem is eenvoudig op te zetten, goed te beheren, responsive -wat inhoudt dat het op alle devices goed leesbaar is-. er zijn duizenden designs waar je het uiterlijk van je website kan vormgeven en ook oneindig veel Plugins/Apps, zoals een webwinkel als WooCommerce. Wij bieden hulp en assistentie bij het opzetten van je nieuwe domein, maar ook het verhuizen van je verouderde website naar dit fraaie CMS systeem. Onze Wordpress specialisten maken of verhuizen graag je website volgens jouw eisen.

 

 

Direct Website hulp nodig?
Bel 070 792 00 60

Bel naar 070 792 00 60 en u wordt direct geholpen door één van onze getrainde Website-specialisten.
Met 100% Niet goed Geld terug Garantie!

Ons tarief is € 18,75 per kwartier

PC Hulplijn Nieuwsbrief

PC Hulplijn houdt u graag en gratis op de hoogte van nieuwtjes, problemen, cybergevaren en oplossingen van het moment.

Schrijf me in

Go to top