Computerhulp in Zoetermeer

 

Direct Computerhulp nodig?
Bel 0900 555 55 33 (90cpm)

Computerhulp Zoetermeer

Uw computer, laptop of mobiel werkt niet naar behoren en u kunt het probleem niet vinden en/of oplossen. Dan kunt u terecht bij Computerhulp in Zoetermeer. Onze getrainde ICT experts helpen u met al uw problemen. Dit doen zij op afstand door middel van een beveiligde verbinding. U kijkt mee, terwijl zij aan het probleem werken. Wist u dat het vaak mogelijk is om kostbare foto's of documenten, waarvan u dacht dat ze verwijderd waren, toch terug te halen zijn? Mocht uw Wifi verbinding slecht zijn, dan is daar vaak ook een oplossing voor. Iedereen in huis wil graag een snelle verbinding. Virussen, malware of ongewenste pop-up reclame kunnen vaak eenvoudig verwijderd en geblokkeerd worden. Ingewikkelde problemen kunnen door onze jarenlange ervaring ook aangepakt worden. Zo hebben wij ervaring met verschillende besturingssystemen, routers, modems en beveiligingssystemen. Neem contact met ons op zodra problemen zich voordoen, zodoende voorkomt u erger. 

Mac en Windows helpdesk team

Direct Computerhulp nodig?
Bel 0900 555 55 33 (90cpm)

Tevredenheidsgarantie

Bij Computerhulp in Zoetermeer geldt een 100% No cure No pay-garantie. Dus u hoeft niet te betalen als het probleem niet naar tevredenheid opgelost is door onze ICT experts. De gemiddelde tijd die nodig is om u te helpen, is ongeveer 20 minuten. Uw tijd is kostbaar, wacht daarom niet te lang en neem contact op met onze helpdesk. Zowel particulieren als het MKB kan bij ons terecht. Voor uw gemak hebben we de keus uit verschillende soorten abonnementen, zodoende betaalt u nooit te veel. 

Veel mensen gingen u voor

Zes dagen per week zijn de ICT experts van Computerhulp in Zoetermeer bereikbaar om u van dienst te zijn. Op maandag zijn wij open van 8:00 tot 21:00 uur. Op zaterdag staan de experts voor u klaar van 10:00 tot 18:00 uur. U wordt direct geholpen, daarom is een afspraak maken niet nodig. Twijfel niet langer, al meer dan 60.000 klanten gingen u voor.

PC Hulplijn

Go to top