Computerhulp Almere

 

Direct Computerhulp nodig?
Bel 0900 555 55 33 (90cpm)

Computerhulp Almere

Help, mijn computer doet het niet! Kent u dit, maar kunt u het probleem niet vinden of oplossen? Dan kunt u terecht bij computerhulp in Almere van PC Hulplijn. Wij kunnen u op afstand helpen via een beveiligde verbinding. U kijkt mee, terwijl wij samen met u het probleem oplossen. Onze getrainde computerexperts helpen u bij problemen met uw pc, laptop of tablet. Denk hierbij aan het beveiligen en versnellen van uw computer. Ook is het mogelijk om virussen of malware te verwijderen. Ook als u problemen heeft met uw router of modem instellingen bent bij ons aan het juiste adres. Verschillende besturingssystemen, zoals Windows XP, Vista en Mac OS X, zijn geen probleem voor ons. En iedereen kent het wel, niets is vervelender dan het kwijtraken van kostbare foto's of belangrijke documenten. Vaak zijn deze bestanden nog te redden of te herstellen. Neem contact met ons op zodat wij u kunnen helpen.

Direct Computerhulp nodig?
Bel 0900 555 55 33 (90cpm)

Computerhulp diensten

Onze computerhulp in Almere is er zowel voor particulieren als voor het MKB. U kunt kiezen uit verschillende abonnementen. Er is altijd wel een abonnement dat bij u past. U kunt zelfs een strippenkaart aanschaffen. Bij ons geldt een 100% No cure No pay-garantie. Dus lossen wij het probleem niet op, dan hoeft u niets te betalen. De kans hierop is echter klein, want de gemiddelde tijd per oplossing is slechts 20 minuten. 

6 dagen per week voor u beschikbaar

Computerhulp in Almere van PC Hulplijn is 6 dagen per week bereikbaar. Op maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 12:00 uur. Op zaterdag zijn we bereikbaar van 10:00 tot 18:00 uur. Onze ICT specialisten staan klaar om u te helpen. Ruim 60.000 klanten gingen u al voor.

 

PC Hulplijn

Go to top