Online Backup van PC Hulplijn

 

Belangrijke bestanden dienen altijd met een backup methodiek worden veilig gesteld. Vrijwel iedereen heeft wel eens last van een computer die crasht of een defecte schijf. Het gevolg kan zijn dat al uw bestanden weg zijn en niet meer terug te halen. De ultieme oplossing is een online back-up! Dit is nog veiliger dan een backup op een extra harddisk. Speel daarom op zeker!
Met het online back-up programma van PC Hulplijn worden al uw belangrijke bestanden (zoals word-documenten, foto's, films of muziek) naar uw persoonlijke beveiligde online ruimte geupload. De online opslag is versleuteld en beveiligd met persoonlijke inloggegevens.

Online Back Up voor maar € 5,- per maand. Bij een jaarabonnement krijgt u 1 maand extra korting en zijn de kosten slechts € 55,- 
 

De Voordelen van onze Online Backup

  • 512GB opslagruimte
  • Eenvoudig bestanden en documenten bekijken vanaf elk apparaat.
  • Oudere revisies oproepen van bijvoorbeeld word of excel-documenten die je eerder hebt opgeslagen op de computer. (Tot 30 versies)
  • Geschikt voor Windows computers en Mac OSX.

Zorgeloos en automatisch online backuppen

De installatie is eenvoudig. De standaardmappen zijn al bij voorbaat geselecteerd, hierna kunt u zelf de mappen selecteren die u veilig wilt opslaan.
Ook de frequentie van de backup is helemaal zelf in te stellen. Zo kunt u dagelijks, wekelijks of zelfs realtime een backup laten maken!

Bestanden terughalen

Wanneer een complete restore nodig is van al je data dan is daarvoor een handig programma beschikbaar om alles te downloaden wat is opgeslagen. 

Een verwijderd bestand kan tot 30 dagen worden teruggehaald van de online backup.
Mocht u slechts 1 bestand nodig hebben dan kan dat via de persoonlijke pagina of het programma wat automatisch meedraait op je systeem. Log in met uw account op de beveiligde persoonlijke pagina en blader door alle mappen die zijn opgeslagen. 

Met de speciale Iphone/Ipad of Android App is het zelfs mogelijk om muziek of films te luisteren / bekijken in een hoge kwaliteit!

Eenvoudig backups maken in the cloud

Een backup laten maken wordt met Online Backup van PC Hulplijn wel heel eenvoudig! Geheel automatisch waarbij het verlies van data kleiner is dan ooit.

Wat kost het?

Het PC Hulplijn online backup abonnement kost slechts € 5,- per maand. Een jaarabonnement levert u nog een maand extra gratis op en zijn de kosten slechts € 55,-

Betalings- en overige voorwaarden

  • Facturatie gaat middels automatische incasso of vooruitbetaling per jaar.
  • Het abonnement is per maand opzegbaar, voor leden die vooruitbetalen geldt een opzegtermijn van één maand.
  • Genoemde prijzen zijn inclusief 21% BTW voor particulieren en excl. 21% BTW voor bedrijven / MKB.
  • Voor de automatische incasso vragen we u om een machtigingsformulier in te vullen en op te sturen. Klik daarvoor op deze link: machtigingsformulier t.b.v. PC Hulplijn

Probeer Online Backup 1 maand gratis

Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden, maar wilt u het eerst vrijblijvend uitproberen? Vul dan onderstaand formulier in en u kunt de online backup volledig gebruiken. Wanneer u binnen 30 dagen weer opzegt, zal er geen factuur worden gestuurd of incasso plaatsvinden.

 

Gratis installatie

Indien gewenst verzorgen wij de installatie van het programma geheel gratis. Zo weet u zeker dat de b ackup goed loopt en veilig worden gesteld.
 

Overige vragen?

Bel naar ons informatienummer 070-3367900, stuur een mail naar info@pchulplijn.nl of vul het contactformulier in.

Vraag Online Backup aan

Ten behoeve van betaling via automatische incasso.

PC Hulplijn

Go to top