Direct computerhulp in Amersfoort

 

Direct Computerhulp nodig?
Bel 0900 555 55 33 (90cpm)

Computerhulp op afstand in Amersfoort

PC Hulplijn biedt hulp bij computerproblemen in het hele land. Duur of omslachtig? Helemaal niet. U hoeft er zelfs uw stoel niet voor uit! Onze ICT-specialisten lossen via een beveiligde verbinding uw computerprobleem op afstand op. Zo hoeft u niet de deur uit, betaalt u geen voorrijkosten en uw probleem is direct verholpen. De gemiddelde tijd om een computerprobleem te verhelpen is zo'n 20 minuten. Kunnen wij een probleem onverhoopt niet voor u oplossen, dan hebben wij een No cure, No pay-garantie.

Direct Computerhulp nodig?
Bel 0900 555 55 33 (90cpm)

Computerhulp op afstand

Wanneer u ons belt, wordt u direct geholpen. Onze ICT-specialisten maken gebruik van het programma Teamviewer. Daarmee kunnen ze via een beveiligde verbinding rechtstreeks in uw computer kijken en een probleem op afstand verhelpen. U kijkt mee van achter uw scherm. Alles gebeurt uiteraard geheel vertrouwelijk en er gebeurt niets zonder uw toestemming. U houdt zelf de controle over wat er met uw computer gebeurt.

Ook voor mobiele apparaten

Onze ICT-specialisten zijn altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Zij helpen u niet alleen met problemen bij bijvoorbeeld de upgrade naar Windows 10 of het verwijderen van een virus, ook voor problemen met uw mobiele apparaten kunt u bij ons terecht. Ook deze worden via een beveiligde verbinding opgelost. Mocht u storingen of problemen hebben met randapparatuur zoals modems, routers en printers, dan kunt u ons ook bellen. Ook helpen wij u met problemen met uw Apple computer.

Betaalbare computerhulp in Amersfoort

Dankzij onze gunstige tarieven bent u ook verzekerd van betaalbare computerhulp in Amersfoort. U bent al voor 90 cent per minuut direct geholpen. Hebt u een bedrijf en werkt u met meerdere computers, dan kan een abonnement een uitkomst zijn. Hierin zit onder meer driemaal per jaar een onderhoudsbeurt voor uw computer.

Wilt u meer informatie? Vul ons contactformulier in of bel: 070 336 79 00.

PC Hulplijn

Go to top