Computerhulp in Breda

 

Direct Computerhulp nodig?
Bel 0900 555 55 33 (90cpm)

Computerhulp Breda

Op afstand problemen verhelpen op uw computer, laptop of mobiel; dat kan met Computerhulp in Breda. Via een beveiligde verbinding helpen onze getrainde ICT specialisten u met uw probleem. Tijdens het oplossen van het probleem kunt u gewoon meekijken. Veel voorkomende problemen die wij kunnen oplossen zijn het terughalen van uw kostbare foto's of belangrijke bestanden of het verwijderen van virussen en malware. Indien u problemen heeft met het instellen van modem of router, dan kunnen we u hierbij assisteren. Het juist instellen van uw inkomende en uitgaande mail is snel gedaan, we hebben ervaring met o.a. allerlei soorten Outlook, windows (live) mail en incredimail. Indien u werkt met Wifi en u ondervindt hier problemen mee, ook dan kunnen we u van dienst zijn. Naast bovengenoemde voorbeelden zijn onze experts ook in vele andere problemen gespecialiseerd die te maken hebben met installeren, verbindingen en beveiliging. Neem daarom snel contact met ons op, hiermee wint u kostbare tijd of voorkomt u erger. Over het algemeen zijn uw problemen in minder dan 20 minuten opgelost. 

 

 

Computerhulp abonnementen

Onze diensten worden aangeboden voor zowel particulieren als voor het MKB. Om het voor u gemakkelijk te maken, kunnen we u verschillende soorten abonnementen aanbieden. Wij bieden ook een strippenkaart aan, leuk om cadeau te geven. Aan u de keuze welke het best bij u past. Lossen wij het probleem niet op, dan hoeft u niets te betalen: 100% No Cure No Pay garantie. 

Goede bereikbaarheid

De experts van Computerhulp in Breda zijn 6 dagen per week bereikbaar. Van maandag tot en met zaterdag staan ze tot uw beschikking. Op maandag t/m vrijdag zijn we bereikbaar van 08:00 tot 21:00 uur en op zaterdag van 10:00 tot 18:00 uur. Twijfel niet langer bij problemen, u wordt direct geholpen. Een afspraak maken is niet nodig.

PC Hulplijn

Go to top