Computerhulp Delft

 

Direct Computerhulp nodig?
Bel 0900 555 55 33 (90cpm)

Computerhulp op afstand in Delft

Computerhulp in Delft helpt u bij al uw problemen met uw mobiel, laptop of computer. Bent u uw belangrijke bestanden of kostbare foto's kwijt, dan kunnen wij u helpen deze terug te halen. Een grote ergernis zijn ook virussen en malware. Ook daar kunnen onze getrainde ICT experts u bij helpen om deze te verwijderen. Alle handelingen kunnen op afstand uitgevoerd worden. U hoeft dus niet naar ons toe te komen. Via een beveiligde verbinding helpen wij u op afstand. U kijkt mee terwijl wij bezig zijn. Voor onze experts zijn router en modem instellingen geen probleem, net zoals de instellingen van Wifi. We hebben ruime ervaring met besturingssystemen, zoals Mac OS X, Vista en Windows. Instelling van uw e-mail kunnen wij voor u regelen. Naast de veel voorkomende problemen op computer, laptop of mobiel hebben we ook ruime ervaring met minder bekende problemen. Neem daarom gerust contact met ons op zodra u een probleem ervaart. Wij helpen u snel weer op weg.

 

 

Verschillende abonnementen

Bij Computerhulp in Delft kunt u kiezen voor verschillende soorten abonnementen. Ook het aanschaffen van een zogenaamde strippenkaart behoort tot de mogelijkheden. U kiest het abonnement dat het best bij u past. Zowel particulieren als het MKB kunnen bij ons terecht voor ondersteuning. Waarom zelf veel tijd besteden aan het oplossen van uw problemen? De meeste problemen lossen we binnen 20 minuten op. Bij ons betaalt u pas als het probleem opgelost is, 100% No cure No pay-garantie. 

Ruime openingstijden

Onze openingstijden zijn ruim te noemen. Computerhulp in Delft staat 6 dagen per week tot uw beschikking. Een afspraak maken is hierbij niet nodig. Van maandag tot en met vrijdag staan de hulplijnen open van 08:00 tot 21:00 uur. Op zaterdag is dat van 10:00 tot 17:00 uur.

PC Hulplijn

Go to top