Computerhulp Eindhoven

 

Direct Computerhulp nodig?
Bel 0900 555 55 33 (90cpm)

Computerhulp Eindhoven

Uw computer is gecrasht of geeft aan dat hij geïnfecteerd is met een virus. Uw bedrijf kampt met een digitale storing of u bent belangrijke bestanden kwijtgeraakt. Problemen die zowel zakelijke gebruikers als particulieren nachtmerries kunnen bezorgen. Stel dat het gebeurt, wat wilt u dan? Een oplossing, en wel zo snel mogelijk. Uitgevoerd door mensen die weten wat ze doen en heel snel ter plekke kunnen zijn. U woont of werkt in Eindhoven of omstreken. Dan verwacht u ook dat er computerhulp bij Eindhoven voor u beschikbaar is. Kunnen wij u daaraan helpen?

Computerhulp, lokaal en digitaal

Ja, dat kunnen wij. Misschien verwacht u binnen een uur een probleemoplosser op de stoep. Waarschijnlijk verwacht u daarna een rekening, gebaseerd op zijn uurloon en voorrijkosten. Wist u dat dit helemaal niet nodig is?
PC Hulplijn werkt namelijk heel anders. Onze zeer goed opgeleide ICT-specialisten werken dan wel op afstand, maar in de praktijk zult u merken dat het net is alsof ze naast u staan en samen met u naar het probleem kijken. U zult ook merken dat onze specialisten niet alleen technisch erg goed zijn, maar juist ook communicatief. 

Hoe werkt PC Hulplijn?

U kunt een abonnement afsluiten, of inbellen via een beveiligde inbellijn. Bent u bij ons aangesloten, dan kunnen onze specialisten via hun applicatie TeamViewer zo met u meekijken alsof ze bij u thuis of op kantoor aanwezig zijn. Ze nemen op afstand via een beveiligde verbinding uw computer over en lossen de meeste problemen binnen 20 minuten op. Ze doen dit al sinds 2003, bij meer dan 50.000 tevreden klanten.

Met welke problemen kan PC Hulplijn u helpen?

Bij virusproblemen, e-mailinstellingen, het terughalen van per ongeluk verwijderde data, zowel op pc's, laptops of mobiele apparaten, u kunt het zo gek niet noemen. En lukt het niet, dan hanteren wij in de meeste gevallen een No cure no Pay-regeling.

U wilt computerhulp in Eindhoven. PC Hulplijn biedt dit, op eigen en zeer succesvolle wijze.

PC Hulplijn

Go to top