Computerhulp Haarlem

 

Direct Computerhulp nodig?
Bel 0900 555 55 33 (90cpm)

Computerhulp in Haarlem nodig? Ontdek de service van PC Hulplijn!

Iedereen heeft weleens last van computerproblemen. Of het nu een irritante pop-up is, een programma dat telkens vastloopt of het internet dat niet werkt. Bij PC Hulplijn weten we hoe vervelend dat kan zijn. Daarom hebben we ons gespecialiseerd in het zo spoedig mogelijk verhelpen van al uw problemen. Zo duurt het bij ons gemiddeld slechts 20 minuten om een computerprobleem op te lossen. Snel, betrouwbaar en goedkoop!

Mac en Windows helpdesk team

Altijd computerhulp in Haarlem dankzij service op afstand

PC Hulplijn helpt u op afstand. Dat kan via de telefoon zijn, en eventueel ook via de computer. Het is bijvoorbeeld mogelijk om via een speciale beveiligde verbinding uw computer over te nemen, zodat u zelf niets hoeft te doen. Op deze manier kunnen we u computerhulp in Haarlem bieden alsof we bij u thuis of op kantoor zijn, maar dan zonder de wachttijd en de voorrijkosten van een computerexpert die zelf ter plaatse moet zijn.

Veilig en betrouwbaar

Onze ICT-experts hebben we al meer dan 50.000 klanten geholpen sinds onze oprichting in 2003. We hebben ons toegelegd op een zo veilige en betrouwbaar mogelijke persoonlijke hulpverlening. De verbinding waarmee we op afstand uw computer kunnen overnemen is bijvoorbeeld beveiligd met krachtige versleuteling. En als we een bestand of programma moeten openen, hebben we daarvoor altijd uw toestemming nodig, waardoor u uiteindelijk de volledige controle blijft hebben. Uw computer en uw gegevens zijn bij ons dus in veilige handen. 

Computerhulp in Haarlem bij PC Hulplijn

Wij hebben ervaring met ieder soort PC-probleem, ook indien het gaat over geavanceerde programma’s en de nieuwste technologie. Daardoor kunnen wij u altijd computerhulp op maat aanbieden. En in het zeldzame geval dat het toch niet lukt, is er voor u geen enkel risico. Wij hanteren namelijk een 100% No cure, no Pay-garantie. Wilt u dus computerhulp in Haarlem? Aarzel niet en neem vandaag nog contact op met PC Hulplijn via 0900 555 55 33 (90 cpm)!

PC Hulplijn

Go to top