Kwetsbaarheden

Elk apparaat met een processor en elk software programma is in feite kwetsbaar programmeer fouten. De maandelijkse stroom aan beveiligingsupdates bewijzen dat er op zeer regelmatige basis lekken worden gevonden die weer gerepareerd worden. Je kan in feite zeggen dat een computer of server nooit 100% waterdicht zal zijn. Cybercriminelen zijn wereldwijd dag in dag uit bezig om lekken te vinden en er misbruik van te maken. Eenmaal binnengedrongen kunnen hackers schadelijke code uitvoeren, verder in een netwerk komen, informatie stelen of zelfs het programma of hardware compleet beheren en besturen.  Dit kan zelfs zover gaan dat ziekenhuizen of electriciteitscentrales plat gaan. 

Extra beveiliging is daarom belangrijk. Is het niet om je eigen zakelijke en privé bestanden veilig te houden dan is het wel om te voorkomen dat jouw apparaten worden ingezet om een grote aanval uit te voeren op andere systemen. 

Extra veiligheid betekent dat al je apparaten en software dichtgetimmerd moeten zijn, want 1 onveilig systeem binnen jouw netwerk kan desastreus zijn. 

PC Hulplijn heeft de kennis in huis om al je apparaten en software zo veilig mogelijk te houden. Computers, NAS een router of een WiFi accespoint. Wij brengen je netwerk in kaart en controleren.  Onze ICT Experts kunnen direct hulp verlenen bij een hack om erger te voorkomen. 

Welke systemen?

Denk hierbij aan:

NAS
Router
WiFi Accespoint
Printer / Scanner
Smartphones / Tablet
Server /Computer / Laptop

 

PC Hulplijn

Go to top