Outlook 2007 foutmelding “niet geïmplementeerd”

Outlook 2007 werkt niet meer met foutmelding “niet geïmplementeerd”

3 maanden na het stoppen van de ondersteuning op het pakket Office 2007 zorgt een grote Windows update voor problemen in de diverse programma’s binnen Office 2007. Het mailprogramma Outlook 2007 werkt niet meer en de foutmelding “het programma is niet geïmplementeerd” verschijnt.
Bij het opstarten van Word en Excel komt de melding naar voren dat MS Office Professional 2007 moet worden geconfigureerd.

Het ongedaan maken van de update kan een oplossing zijn, echter zal je de update moeten gaan verbergen om te voorkomen dat de update alsnog opnieuw automatisch geïnstalleerd gaat worden. Het verwijderen en voorkomen van deze updates is al helemaal niet wenselijk omdat het eigenlijk allemaal beveiligingsupdates zijn en je daarmee dus kwetsbaar bent voor cybercriminaliteit.

Het opnieuw installeren van Office 2007 lijkt vooralsnog te werken, waarbij het aan te raden is om de software te verwijderen met software-verwijder-programma zoals Revo Uninstaller die ervoor zorgt dat alle bestanden en onderdelen in het register netjes worden opgeschoond.

Office en daarmee Outlook 2007 is al vanaf november 2006 op de markt en houdt in dat het pakket dusdanig verouderd is dat het vrij snel weer problemen gaat opleveren. En omdat Microsoft sinds oktober 2017 is gestopt met het uitbrengen van updates gaat dit ongetwijfeld voor een groot risico zorgen bij het blijven gebruiken van deze programma’s.

Outlook 2007 fout niet geimplementeerd

Houdt alles op je computer op to date

De nieuwste Windows versie en een uitgebreide beveiliging zorgt voor het klein houden van de risico’s op cybercriminaliteit. Verouderde software die niet up to date gehouden wordt is echter net zo belangrijk om cybercriminelen buiten je computer te houden. Laat Office 2007 niet de zwakste schakel zijn.

Het beste advies is om een upgrade te nemen naar Office 2016 of Office 365. Deze upgrade kan naadloos en met het behoud van al je mailberichten en mailaccounts. Overstappen naar een andere gratis programma kan natuurlijk ook. Afhankelijk van je wensen zijn er diverse varianten te vinden op internet.

Hulp of advies nodig? PC Hulplijn helpt

Als je Office 2016 of Office 365 wilt aanschaffen i.c.m. met hulp voor een foutloze upgrade, neem dan contact op met PC Hulplijn en ontvang tot 20 euro korting!

Ondervind je problemen met Outlook 2007 en wil je het  blijven gebruiken, dan zijn we nog steeds prima in staat om je hierbij een oplossing te bieden zonder wijziging van het programma.
 

PC Hulplijn

Go to top