Update Nep Beveiliging JAN – JUN 2013

Hierbij een nieuwe lijst met namen van nep-beveiliging of opschoon-programma's die de afgelopen maanden zijn verschenen. Al deze nep programma's nestelen zich ongevraagd op de computer.
De trucjes die gebruikt worden zijn veelal zogenaamde updates van Adobe Flash die binnenkomen via een website die gehackt is door deze organisatie. Maar ook het openen van een bijlage in een (ongewenste) email kan dit probleem veroorzaken. Door middel van diverse waarschuwingen word je bang gemaakt dat er allerlei bedreigingen zijn op de computer en wordt je aangespoord om het pakket te kopen.

kenmerken nep beveiliging

• Het verwijderen lukt niet op de reguliere manier en de huidige virusscanner op de computer laat geen alarmbellen rinkelen.
• Het kan zelfs zijn dat de virusscanner is uitgezet of inactief is gemaakt.
• Vaak wordt het beveiligingscentrum van Windows zelf onder handen genomen en kan er niet zomaar een andere spyware- of virusscanner worden geinstalleerd.
• Ook andere reguliere programma's kunnen niet worden gestart en komt de nep beveiliging op met een waarschuwing over een infectie.
• Tevens zal je merken dat je niet zomaar kunt surfen op het internet, want er wordt dan continue een waarschuwing weergegeven.
• Nieuw is dat sommige varianten persoonlijke bestanden verwijderen of verminken waardoor ze niet meer te redden zijn!

Alle onderstaande programma's zijn nep en proberen met valse maar betrouwbaar ogende meldingen je over te halen om het programma te kopen. Ook kunnen de meeste reguliere spyware en virusscanners dit lang niet altijd voorkomen of verwijderen.

Voor hulp met het verwijderen van deze nep software kan je bellen naar de helpdesk: 0900-5555533. In de meeste gevallen is het met 15 tot 30 minuten weer helemaal verwijderd.

Of neem een onderhoud en support abonnement en profiteer van computerhulp en service voor een vast tarief. Klik hier voor meer informatie.

Ervaar het gemak van computerhulp op afstand

Het betreft de volgende namen:

PC Hulplijn

Go to top