Upgraden naar Windows 10

Windows 10 upgraden is het eerste jaar helemaal gratis

Microsoft heeft officieel Windows 10 onthuld in een presentatie en aangekondigd dat Windows 10 een gratis upgrade gaat worden. Dit geldt voor alle computer bezitters vanaf Windows 7 en voor de Smartphone bezitters vanaf  Windows Phone 8.1.
Microsoft wil hiermee bewerkstelligen dat iedereen zo snel mogelijk de overstap maakt naar Windows 10.
Is het waardevol om de overstap te maken? Wij denken van wel. Veel wensen van gebruikers worden meegenomen in het nieuwe besturingssysteem. In ieder geval is het bureaublad weer prominent aanwezig op de computer wat menigeen zal toejuichen.

Direct Computerhulp nodig?
Bel 0900 555 55 33 (90cpm)

Upgraden naar Windows 10?

In Windows 10 heeft Microsoft het gewilde startmenu weer teruggehaald. Ook is de metro-interface weg. In plaats daarvan, zijn de applicaties in de startmenu gezet. Het metro-interface is uitgezet. Natuurlijk kan dat weer ingesteld worden bij de eigenschappen van de taakbalk. De vernieuwde startknop er als volgt uit:

Het startmenu in Windows 10

 

Multitasking is makkelijker geworden, aangezien je in Windows 10 meerdere bureaubladen open kan hebben.

Windows 10 multi tasking met meerdere bureaubladen

 

Hier kan je per bureaublad applicaties openen en dan blijven ze daar open staan. Handig voor als je even je familie/vrienden erop moet laten. Als je wisselt van bureaublad zie je ook  gelijk welke programma’s er open staan op je huidige bureaublad. Vanaf hier kan je ook programma’s sluiten.

Bureaublad wisselen in Windows 10

 

Applicaties.

In Windows 10 is het eindelijk mogelijk om applicaties in een kleinere scherm te krijgen. In Windows 8 was het alleen maar mogelijk om de standaard applicaties via de tegels alleen maar in full screen modus gebruiken. Microsoft heeft dat nu veranderd, zodat er ook handiger geschakeld kan worden tussen de openstaande programma's.

programma's nu zichtbaar in een geminimaliseerd scherm

 

 

PC Hulplijn

Go to top