Het uiterlijk van XP op een VISTA machine kan lijken?

Onderwerp: 

Er zijn nog heel wat mensen die wachten om Windows Vista te installeren. Misschien ben jij ook een trouwe gebruiker van Windows XP, maar vindt je de lay-out van Vista wel iets hebben. In dat geval hebben we goed nieuws voor jou, want je kunt XP op een hele makkelijke manier een Vista-look geven! Met omzetten naar Vista wordt het uiterlijk bedoeld, je gebruikt nog altijd een XP besturingssysteem maar wel met een Vista-look! Dit kan gedaan worden d.m.v. het vista transformation pack te downloaden. Met dit transformation pack heb je dezelfde coole aero look van vista op je pc en je kunt zelfs de side bar met gadgets installeren. Er zijn verschillende programma's te vinden om je XP machine het uiterlijk te geven van een windows Vista machine. Diverse packs zijn getest waarbij het transformatie pack Vista Inspirat 2 van CrystalXP.net er bijzonder goed uitkomt door zijn simpele installatie en goede weergave, zonder spy of adware.
Tip: Maak wel een back-up van je pc en een extra systeemherstel punt voordat je het vista transformation pack installeert.

Hulp nodig? Heb je hulp nodig bij het maken van een back-up of bij het installeren van het transformation pack dan helpt PC Hulplijn je er graag mee.

PC Hulplijn

Go to top