Nieuwe Microsoft Live diensten beschikbaar

Microsoft brengt vanaf volgende week een aantal nieuwe live diensten uit. Deze diensten zijn in 1 pakket de downloaden en bevatten o.a. de volgende items:

  • Windows live Mail (opvolger van Outlook Express)
  • Windows Live fotogalerij
  • Windows Live Messenger 8.5
  • Onecare Family Safety
  • Writer


De diensten zijn geschikt voor windows XP als voor Vista.

Windows live Mail is de opvolger van Outlook Express en is standaard al in Windows Vista aanwezig. Ook Windows Live Fotogalerij zit standaard in Vista, maar ze mogen worden gezien als een update voor Vista gebruikers.

Windows Live Messenger 8.5 is de opvolger van versie 8.1. De grootste verandering is het uiterlijk; messenger 8.5 heeft nu een Vista-look.

Onecare Family Safety is nieuw en bedoeld om kinderen te beschermen tegen de gevaren van het internet. Gebruik makend van de hotmail / messenger account kunnen ouders hun kinderen beperken en controleren tijdens hun internetactiviteiten. Zo kunnen bijvoorbeeld niet zomaar nieuwe contacten worden toegevoegd binnen Messenger en kunnen websites met een "volwassen" inhoud niet zonder toestemming van de ouder worden bezocht.

Met Writer kan je je Live Space en je blog pagina's eenvoudiger bewerken en bijhouden.

Meer informatie en de download van het pakket vindt je hier.
Meer informatie specifiek over Family Safety vindt je hier

Tip voor alle gebruikers. Er wordt sterk aangeraden om backups te maken van uw foto's en email voordat je de upgrade laat plaatsvinden.

Hulp nodig of vragen? Bel PC Hulplijn | 0900-5555533.

PC Hulplijn

Go to top