Ziggo

 

Direct Computerhulp nodig?
Bel 0900 555 55 33 (90cpm)

PC Hulplijn is een allround dienstverlener op het gebied van computerhulp, gespecialiseerd in remote support aan particulier en MKB.
Wij bieden persoonlijke computerhulp op hoog niveau in heel Nederland. Onze ICT specialisten helpen onze klanten om zonder zorgen met oude en nieuwe technologie te werken, thuis en op kantoor. 

Ziggo Internetbeveiliging meldt oude versie van installer

Ziggo klanten die de Ziggo Internetbeveiliging van F-Secure willen installeren via het portal van "Mijn Ziggo", lopen tijdens de installatie tegen een foutmelding op, waarna de installatie stopt. De melding duidt "U gebruikt een oude versie van de installer. ga naar de website van de verkoper om een nieuwe installer te downloaden." Via het portaal is er geen oplossing voorhanden. We hebben een link gevonden waarmee dit probleem wordt opgelost.

Opnieuw wachtwoord problemen Ziggo klanten met @casema mailadressen

mail problemen casema gebruikers Vanaf 15 december j.l. meldt Ziggo opnieuw dat er problemen zijn voor haar gebruikers met een casema email adres. Wanneer klanten mail proberen op te halen dan wordt er door het mailprogramma gemeld dat het wachtwoord niet klopt. Ook de webmail functie blijkt niet te werken. Ziggo geeft aan af te wachten totdat het probleem weer is opgelost.
 

 

Direct Computerhulp nodig?
Bel 0900 555 55 33 (90cpm)

Bel naar 0900 555 55 33 (90cpm) en u wordt direct geholpen door één van onze getrainde computer-specialisten.
Liever een vast tarief? Voor 29 euro lossen wij uw probleem op. Kies voor onze vaste prijs oplossing van 29 euro!

Met 100% Niet goed Geld terug Garantie!

PC Hulplijn

Go to top