update msn virus

PC Hulplijn wordt de laatste week weer gebeld met meldingen over het msn-virus.

Lokkertjes als "What color do my eyes look in this picture?" en "Hi, ich habe letztens ein paar Superheisse Urlaubsphotos von mir" verschijnen in je chatvenster van een bekend contactpersoon, waarbij wordt gevraagd een bestand te openen.
Als je het msn-virus op je computer hebt dan zal er ook vanaf jouw pc berichten worden verstuurd naar jouw contactpersonen, wat dus heel vervelend is.
Virusscanners zijn lang niet altijd in staat dit virus te signaleren en te verwijderen.

Ook wordt er al een tijdje een mail verspreidt met de volgende inhoud:

Belangerijk! Stuur door!

Hallo iedereen die Hotmail gebruikt! dit is gewoon een test om te zien wie zijn e-mail account wel gebruikt en om al de niet actieve gebruikers te verwijderen. Dit zal Hotmail veel makelijker en sneller te gebruiken maken voor alle wel actieve gebruikers. Nu wat je met deze e-mail moet doen, Alles wat je hoeft te doen is deze e-mail door te sturen naar minstens 15 contactpersonen. als je deze e-mail niet doorstuurt 48 uur nadat je hem hebt gelezen, dan word je account defenitief verwijderd.

Van Meneer Jhon Henerd 
Hotmail Admin. Dept.

Dit soort mails bieden geen gevaar maar is simpelweg een HOAX

Mocht je hulp nodig hebben bij het verwijderen van het msn-virus bel dan naar 0900-5555533. Via hulp op afstand wordt het virus handmatig verwijderd voor je.

PC Hulplijn

Go to top