Windows Anti-Malware Patch is een nep programma dat zich voordoet als een virusscanner. Met valse virusmeldingen wordt er gewaarschuwd dat het systeem niet veilig is en virussen bevat, alleen tegen betaling kunnen de problemen worden opgelost en dat is het enige doel van deze organisatie.

Als deze nep beveiliging zich genesteld heeft op de computer is het lastig te verwijderen. Windows Anti-Malware Patch is zeer aanwezig en laat zich om de haverklap zien:

  • Popup meldingen; zowel rechts onderin het scherm als tijdens het gebruik van uw internet browser.
  • Internet pagina's worden geblokkeerd.
  • Normale programma's kunnen worden geblokkeerd met valse waarschuwingen.
  • Ook komt het voor dat de reguliere virusscanner is uitgeschakeld.
  • Het windows netwerkcentrum kan zijn uitgeschakeld.

Een afbeelding van Windows Anti-Malware Patch zie je hieronder.

Het Windows Antimalware Patch virus

De normale virusscanner's op de pc zien dit soort nep programma's niet of nauwelijks en zullen geen detectie weergeven.

Wees voorzichtig als je op internet zoekt naar betaalde pakketjes die claimen Windows Anti-Malware Patch wel te kunnen verwijderen, want de kans is er dat je een programma installeert van dezelfde malafide organisatie!

Voor hulp bij het verwijderen van Windows Anti-Malware Patch op je computer, kan je bellen naar 0900-5555533. Via hulp op afstand wordt je systeem weer opgeschoond. De gemiddelde tijdsduur voor het verwijderen van deze malware is 15 - 30 minuten.

Voor hulp met het verwijderen van deze nep software kan je bellen naar de helpdesk: 0900-5555533. In de meeste gevallen is het met 15 tot 30 minuten weer helemaal verwijderd.

Of neem een onderhoud en support abonnement en profiteer van computerhulp en service voor een vast tarief. Klik hier voor meer informatie.

Onderwerpen: 

PC Hulplijn

Go to top