Windows Stability Guard | nep beveiliging

Windows Stability Guard is één van de vele nep programma's dat zich voordoet als een echte virusscanner. Met valse virusmeldingen wordt er gewaarschuwd dat je computer niet veilig is en virussen en trojans bevat. Bij het opstarten van de PC is laat het zich direct zien en vaak is de computer onbruikbaar geworden. Om deze nep virusscanner te activeren en de problemen op te lossen, moet er direct worden betaald en dat is het enige doel van deze organisatie.

Als dit nep programma zich genesteld heeft op de computer is het lastig te verwijderen. Windows Stability Guard is zeer aanwezig en laat zich om de haverklap zien:

  • Popup meldingen; zowel rechts onderin het scherm als tijdens het gebruik van de internet browser.
  • Internet pagina's vaak worden geblokkeerd en verschijnen er weer nep waarschuwingen.
  • Normale programma's kunnen worden geblokkeerd met valse waarschuwingen.
  • Ook komt het voor dat je eigen virusscanner is uitgeschakeld.
  • Het windows beveiligingscentrum kan zijn uitgeschakeld.

Dit programma laat zich ook niet op een normale manier als software verwijderen via bijvoorbeeld het configuratiescherm.

Een afbeelding van Windows Stability Guard zie je hieronder.

Windows Stability Guard

De normale virusscanner's op de pc zien dit soort nep programma's niet of onvoldoende en zijn niet in staat om met een scan het programma te verwijderen.

Wees voorzichtig als je op internet zoekt naar betaalde pakketjes die claimen Windows Stability Guard wel te kunnen verwijderen, want de kans is er dat je een programma installeert van dezelfde malafide organisatie! Het verwijderen van deze nep programma's lukt vaak niet met een simpele virus-scan; handmatig uitschakelen en verwijderen is eerst nodig om het voorgoed weg te krijgen.

Voor hulp bij het verwijderen van Windows Stability Guard op je computer, kan je bellen naar 0900-5555533. Via computerhulp op afstand wordt je systeem weer opgeschoond. De gemiddelde tijdsduur voor het verwijderen van deze malware is 15 minuten.

Of neem een onderhoud en support abonnement en profiteer van computerhulp en service voor een vast tarief. Klik hier voor meer informatie.

Onderwerpen: 

PC Hulplijn

Go to top