Windows Virus Hunter is een nep programma dat zich voordoet als een virusscanner. Met valse virusmeldingen wordt er gewaarschuwd dat het systeem niet veilig is en virussen bevat, alleen tegen betaling kunnen de problemen worden opgelost en dat is het enige doel van deze organisatie.

Als deze nep beveiliging zich op de computer heeft genesteld, dan is het lastig te verwijderen. Windows Virus Hunter is zeer aanwezig en laat zich om de haverklap zien:
  • Popup meldingen; zowel rechts onderin het scherm als tijdens het gebruik van uw internet browser.
  • Internet pagina's worden geblokkeerd.
  • Normale programma's kunnen worden geblokkeerd met valse waarschuwingen.
  • Ook komt het voor dat de reguliere virusscanner is uitgeschakeld.
  • Het windows netwerkcentrum kan zijn uitgeschakeld.


 Een afbeelding van Windows Virus Hunter zie je hieronder.De normale virusscanner's op de pc zien dit soort nep programma's niet of nauwelijks en zullen geen detectie weergeven.

Wees voorzichtig als je op internet zoekt naar betaalde pakketjes die claimen Windows Virus Hunter wel te kunnen verwijderen, want de kans is er dat je een programma installeert van dezelfde malafide organisatie!

Voor hulp bij het verwijderen van Windows Virus Hunter op je computer, kan je bellen naar 0900-5555533. Via hulp op afstand wordt je systeem weer opgeschoond. De gemiddelde tijdsduur voor het verwijderen van deze malware is 15 - 30 minuten.

Of neem een onderhoud en support abonnement en profiteer van computerhulp en service voor een vast tarief. Klik hier voor meer informatie.

                                                 Ervaar het gemak van computerhulp op afstand

Onderwerpen: 

PC Hulplijn

Go to top