Computerhulp in Zwolle

 

Direct Computerhulp nodig?
Bel 0900 555 55 33 (90cpm)

Computerhulp Zwolle

Snel, gedegen en voor een eerlijke prijs computerhulp op afstand aanbieden. Dat is wat we doen. Wanneer u computerhulp in Zwolle nodig heeft, staan wij voor u klaar. Computerproblemen op afstand oplossen, doen wij door middel van een programma zoals Teamviewer, waarmee we op een afstand uw computer kunnen bedienen. U geeft ons toestemming om op uw computer te werken en u kunt meekijken terwijl wij de complicaties voor u aanpakken. Bij de hulp op afstand die we bieden, maken we uiteraard gebruik van een beveiligde verbinding. Voordat er een verbinding plaatsvindt om hulp op afstand te bieden, hebben wij altijd telefonisch contact met u. Wij zijn gespecialiseerd in Windows en Mac OS X besturingssystemen. Daarnaast kunnen wij problemen op uw tablet of smartphone verhelpen. Of het nu om oude of nieuwe technologie gaat: wij zijn erin thuis. 
Neem contact op met onze helpdesk en ervaar onze uitstekende computerhulp in Zwolle!

Mac en Windows helpdesk team

Direct Computerhulp nodig?
Bel 0900 555 55 33 (90cpm)

De voordelen van PC hulplijn

Omdat we hulp op afstand bieden, hoeven wij geen voorrijkosten te rekenen. Ook hoeft u zelf de deur niet uit. U kunt met ons meekijken terwijl wij de complicaties op uw computer oplossen. U hoeft de kosten niet te betalen als wij uw probleem niet daadwerkelijk hebben opgelost. Dit heet ook wel een no cure, no pay garantie.

Heeft u snel computerhulp in Zwolle nodig?

Bij ons is een afspraak maken niet nodig. U wordt gelijk geholpen door één van onze ICT experts. Wanneer er niet direct een ICT specialist beschikbaar is, plannen wij gelijk een terugbelafspraak in. We hebben ervaring met een groot aantal uiteenlopende computerproblemen en -vragen.
Aarzel niet om ons te bellen en beleef onze efficiëntie op het gebied van ICT.

PC Hulplijn

Go to top