Internet Explorer 9 komt er aan

Onderwerp: 

internet explorer 9Microsoft zal binnenkort de vernieuwde browser Internet Explorer 9 lanceren. De beta versie is inmiddels te downloaden en de eerste gepubliceerde ervaringen zijn positief. In verband met de nieuwe technieken zal Internet Explorer 9 niet geschikt zijn voor windows XP en oudere versies.

 

 De voordelen onder elkaar:

  • Internet Explorer 9 is een stuk sneller door gebruik te maken van de laatste nieuwe technieken zoals; verbeterde javascript engine, en door gebruik te maken van de videokaart om afbeeldingen en animaties te verwerken, wat weer de processor ontlast.
  • Ondersteuning van de nieuwe standaard html 5. ( concurrent van flash )
  • Vereenvoudigd en vriendelijker ogende menubalk aan de bovenkant; er wordt bijv. gebruik gemaakt van de werkbalk onderin om favorieten op te plaatsen.
  • Een aparte download manager met een beveiligingsfilter ( SmartScreen download reputatie)

    Nadelen:
  • Niet geschikt voor Windows XP of oudere versies.


Het icoontje en de kleur van de website wordt meegenomen in het venster van IE9, wat er best leuk uit ziet.

Download
De Beta versie is inmiddels te downloaden; gezien de vele problemen met de beta versie van internet explorer 8, raden we je niet aan om te gaan testen. Mocht je toch niet willen wachten en je beseft de eventuele risico's, dan kan je via onderstaande link de versie downloaden: Download Internet Explorer 9 Beta

PC Hulplijn

Go to top