Windows Daily Adviser is een virus die meldingen aangeeft dat uw computer mogelijk niet goed beveiligd is, via dit programma kunt u dan verschillende instellingen wijzigen en mogelijk extra programma’s downloaden. Bij het opstarten van de computer wordt er gelijk een scan gestart met computerproblemen als resultaat, u moet het programma echter wel kopen voordat deze problemen verholpen kunnen worden. Na het kopen worden uw problemen niet opgelost en probeert de organisatie alleen maar geld te verdienen.

U kunt dit virus krijgen op bepaalde gehackte of geïnfecteerde websites, via een advertentie of pop-up.

Wanneer Windows Daily Adviser zich op uw computer heeft genesteld komt u er bijna niet omheen, via allemaal meldingen willen ze uw aandacht krijgen:

  • Geven meldingen aan dat uw beveiliging niet goed is en dat u dus sneller geïnfecteerd kan worden.
  • Ongeldige resultaten van scans, waarbij ze vragen voor betaling om dit te verwijderen.
  • Mogelijke blokkeringen van programma's.

Een afbeelding van Windows Daily Adviser zie je hieronder.Het probleem is dat normale virusscanners vaak niet merken dat dit nep programma op uw computer is genesteld en geeft dus ook geen melding aan.

Ook bij het zoeken naar een oplossing op internet kunnen meerdere “verkeerde” bestanden gedownload worden, vaak gaat het dan om een ander programma van dezelfde organisatie!

Voor hulp bij het verwijderen van Windows Daily Adviser op uw computer kunt u bellen naar 0900-5555533. Via hulp op afstand wordt uw computer opgeschoond en wordt dit programma van uw computer verwijderd.

De gemiddelde tijdsduur voor het verwijderen van deze malware is 15 – 30 minuten. Of neem een onderhoud en support abonnement en profiteer van computerhulp en service voor een vast tarief. Klik hier voor meer informatie.

PC Hulplijn

Go to top